Barion Pixel
Üdvözöljük a Capribelt webshopjában! +36 24 / 418 374
0

  Kiszállítási infromációk

  Főoldal / Kiszállítási infromációk

  Szállítás

  A megrendelt termékeket az ország egész területére kiszállítjuk a GLS futárszolgálat segítségével. A szállítás hétfőtől-péntekig kérhető, a futárszolgálat munkaideje szerinti időszakban, 8:00-17:00 között. Amennyiben a csomagot egy meghatározott időszakban szeretné megkapni a nap folyamán, kérjük, hogy tüntesse ezt fel a megrendelés elküldése előtt a további információk rovatban. A kiszállítás idejét nem tudjuk garantálni, ám a futár felé mindenképpen jelezni fogjuk a kérését.

  A hétköznapokon 15:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap összekészítjük és átadjuk a GLS futárszolgálatnak. A futárszolgálat ezeket a csomagokat 24-48 órán belül kézbesíti. Kivételt képez a pénteki nap, illetve a hivatalos munkaszüneti napok, melyek esetében a következő hivatalos munkanapon valósul meg a kézbesítés.

  Amennyiben Ön a kiszállítás idejében nem tartózkodna a megadott címen, a futár megpróbálja Önt telefonon elérni. Sikertelen kiszállítás esetén még egy alkalommal (általában a következő munkanapon) megpróbálja átadni Önnek a csomagot a futár. Amennyiben a második alkalommal sem tudja elérni Önt a megadott címen/ telefonszámon, a futárszolgálat a csomagját visszaküldi a részünkre.

  Minden esetben a vásárló érdekeit tartjuk szem előtt, a rendeléseket gyorsan és precízen kezeljük. Néhány esetben azonban megtörténhet, hogy a mi hibánkon kívül a rendelését nem tudjuk kellő sebességgel feldolgozni (pl. ha a megrendelő nem ad meg telefonszámot vagy az írásos, e-mailben történt megkeresésünkre nem érkezik válasz, illetve ha a futárszolgálat a csomagot önhibájából nem kézbesíti a vállalt napon).

  Tapasztalatát, észrevételeit, illetve panaszait kérjük, írja meg e-mailben, és küldje el nekünk. Minden észrevételre reagálunk, és minden olyan esetet, amikor a rendelést a mi vagy beszállítónk hibájából nem teljesítettük vagy rontottuk el, teljes rugalmassággal kezelünk a vásárló elégedettsége érdekében. Igény esetén pénz visszafizetési garanciával élünk.

  40 kg -nál nehezebb rendelését nem tudjuk futárszolgálattal elküldeni. Ilyenkor kérjük egyeztessen Vevőszolgálatunkkal a kiszállítás módjáról és idejéről!

  Személyesen, székhelyünkön történő csomag átvétel esetén nem számolunk fel szállítási díjat.

  Csomagszállítást igény szerint külföldre is vállalunk a GLS futárszolgálat segítségével. A külföldi megrendelések összegét és idejét személyesen emailben egyeztetjük Önnel.


  https://capribelt.hu/media/uploads/ankerflexco-1623077679.png https://capribelt.hu/media/uploads/stomil-1623079224.png https://capribelt.hu/media/uploads/excelbelt-1623079244.png https://capribelt.hu/media/uploads/optibelt-1623079254.png https://capribelt.hu/media/uploads/temac-1623079265.png https://capribelt.hu/media/uploads/rubena-1623079278.png https://capribelt.hu/media/uploads/silicone-1623079291.png https://capribelt.hu/media/uploads/contitech-1623079303.png https://capribelt.hu/media/uploads/valmont-1623079317.png
  Termékek sikeresen kosárba helyezve!