Barion Pixel
Üdvözöljük a Capribelt webshopjában! +36 24 / 418 374
0

  Görgős láncok széles választéka - Látogatás a Donghua Kft-nél

  Főoldal / HÍREK / Görgős láncok széles választéka - Látogatás a Donghua Kft-nél

  A Capribelt Kft. néhány munkatársa 2017. március 7-én a kedves meghívásnak eleget téve meglátogatta a friss üzleti kapcsolat keretében a Donghua Hungary Kft.-t budaörsi központjában.A 2009 óta hazánkban is tevékenykedő, elsősorban ipari és mezőgazdasági görgős láncokat (széles a termékpaletta: közel 13.000 féle termékkel foglalkozik) gyártó cég vezetői nagyon kedvesen és ráadásul kávéval és aprósüteménnyel fogadtak minket. A kölcsönös bemutatkozás után Hajduch János kereskedelmi igazgató tartott számunkra oktató-szemléltető interaktív előadást, videóanyagokkal is színesítve a bemutatót.A több szünettel is könnyített, rendkívül információgazdag oktatás számos témakört érintett, így pl. a görgős láncok mechanikai jellemzői, az európai és az amerikai szabvány közötti különbségek, illetve ezek felcserélhetősége, a hagyományos és az erősített láncok közötti különbségek sok-sok példával. Nagy teret szentelt Hajduch úr a leggyakoribb mezőgazdasági lánchajtású gépek, így a gyakran használt bálázók, vetőgépek, illetve kombájnok általánosan használt szabványainak – ez a mindennapi, főleg vevőszolgálati gyakorlatban igen hasznos, de üzleti partnereinkkel való egyéb találkozásainkban is jobban eligazít minket. Cégünk egyelőre adott hosszúságú (5 méter) ipari és mezőgazdasági görgős láncokkal, valamint az ezekhez kapcsolható láncszemekkel (egyenes, illetve hajlított) kezdi meg a Donghua-termékek forgalmazását: így ezekre a cikkekre külön hangsúlyt fektetett előadónk.Vendéglátó partnercégünk alapvetően középkategóriás görgős láncok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik, de megtalálhatóak a kínálatában a csúcskategóriás termékek is, sőt, a világ legnagyobb motorkerékpár-lánc gyártó cége is a Donghua szárnyai alá tartozik.Azt hiszem, mindannyiunk számára a leglátványosabb és érdekesebb rész egy Claas-kombájn műszaki felépítésének ismertetése volt, no nem öncélúan, hanem az adott gép láncmeghajtású elemeinek bemutatása végett. Tanulságos volt, hogy egy komoly mezőgazdasági gép mennyi funkciót tud ellátni és hogy hajtástechnikai szempontból ehhez mennyi minden (lánc, ékszíj) szükséges.Szó szerint kézzelfoghatóvá tette vendéglátónk a rengeteg elméleti információt azzal, hogy a leggyakoribb típusú  görgős láncokból mintadarabokat hozott és a körbeült tárgyalóasztalon kiterítette, lehetőséget adva a „szabad fogás” gyakorlására. Így a kitűnő, saját készítésű szendvicsek mellett igazi lánckülönlegességeket is kézbe vehettünk. Egy kissé telítődve a rengeteg információtól Hajduch úr lekísért minket a raktárcsarnokba, ahol pedáns rendben sorakoznak a legkülönfélébb láncok a deszkadobozokban, aprólékosan felcímkézve. Egy munkaasztalhoz érve aztán igazi különlegességeket, így pl. kanalas láncokat is mutatott nekünk. Itt számot adhattunk nemrégiben szerzett elméleti tudásunk gyakorlati hasznosításáról is.

  A több mint háromórás oktatás rendkívül tartalmasnak bizonyult: nem csak szakmai, de üzletfelépítési, üzletpolitikai tekintetében is.

  Köszönjük a kedves vendéglátást és a roppant színvonalas oktatást Hajduk úrnak és Kollégáinak!

  https://capribelt.hu/media/uploads/ankerflexco-1623077679.png https://capribelt.hu/media/uploads/stomil-1623079224.png https://capribelt.hu/media/uploads/excelbelt-1623079244.png https://capribelt.hu/media/uploads/optibelt-1623079254.png https://capribelt.hu/media/uploads/temac-1623079265.png https://capribelt.hu/media/uploads/rubena-1623079278.png https://capribelt.hu/media/uploads/silicone-1623079291.png https://capribelt.hu/media/uploads/contitech-1623079303.png https://capribelt.hu/media/uploads/valmont-1623079317.png
  Termékek sikeresen kosárba helyezve!