Barion Pixel
Üdvözöljük a Capribelt webshopjában! +36 24 / 418 374
0

  Bálázó Hevederek és Végtelenítő Kapcsok – A Capribelt Kft. Megoldásai

  Főoldal / HÍREK / Bálázó Hevederek és Végtelenítő Kapcsok – A Capribelt Kft. Megoldásai

  A mezőgazdasági gépek megfelelő működése szempontjából kiemelkedő fontosságúak a minőségi bálázó hevederek és végtelenítő kapcsok. A Capribelt Kft. évek óta elkötelezetten gyártja és fejleszti a Hesston típusú bálázók gumihevedereit, amelyek megbízhatóságukkal és tartósságukkal tűnnek ki a piacon.


  Hesston Típusú Bálázó Hevederek

  A Hesston típusú bálázókhoz gyártott gumihevederek úgynevezett piramismintás anyagból készülnek, amelyet 2 vagy 3 EP-szövettel erősítenek meg. Az alapméret 135x11885 mm, de a Capribelt Kft. rugalmasan alkalmazkodik az egyedi igényekhez is, így maximum 400 mm szélességig és 12000 mm hosszúságig bármilyen méret rendelhető. Ez a rugalmasság lehetővé teszi, hogy a különböző típusú bálázókhoz is megfelelő hevedereket kínáljanak, biztosítva ezzel a zavartalan munkavégzést.

  Rombusz Mintás Hevederek John Deere és New Holland bálázókhoz

  A Hesston hevederek mellett a cég a John Deere és New Holland bálázókhoz is kínál megoldásokat. A rombusz mintás hevederek 178 mm szélességben és 100 méteres tekercsekben állnak rendelkezésre raktáron, ami gyors és hatékony ellátást tesz lehetővé. Ezek a hevederek kifejezetten ezen bálázó típusokhoz lettek kifejlesztve, így biztosítva a megfelelő illeszkedést és tartósságot.

  Végtelenítő Kapcsok

  A bálázó hevederek végtelenítése különféle kapcsokkal történik, amelyek közül a Capribelt Kft. az amerikai-német Flexco cég termékeit használja. Ezek a kapcsok, a hozzájuk tartozó szegecsekkel, drótokkal és alátétekkel együtt, külön is megrendelhetők, így a felhasználók bármikor pótolhatják az elhasználódott alkatrészeket.

  A Hesston típusú bálázó hevederekhez kétféle kapcsot ajánlanak:

  • A-600 Anker kapocs
  • RS 125-ös Flexco kapocs

  A John Deere típusú hevederekhez kifejlesztett erősített kapocskészlet két bálázó heveder teljes körű végtelenítéséhez szükséges összes alkatrészt tartalmazza. Ez magában foglalja a kapcsokat, szegecseket és drótokat is, amelyek egyszerűen és gyorsan használhatók akár házilag is, a szegecses kialakításnak köszönhetően.


  A Capribelt Kft. termékei biztosítják a mezőgazdasági munkák hatékonyságát és megbízhatóságát. A cég által kínált bálázó hevederek és végtelenítő kapcsok kiváló minősége és széles választéka garantálja, hogy minden bálázó típushoz megtalálható legyen a megfelelő megoldás. A gyors szállítás és az egyedi igényekhez való alkalmazkodás pedig tovább növeli a Capribelt Kft. vonzerejét a mezőgazdasági gépalkatrészek piacán.

  Bálázó hevederek: https://www.capribelt.hu/termekek/balazo-hevederek

  Heveder kapcsok: https://www.capribelt.hu/termekek/heveder-kapcsok

  Ha kérdése van, hívja vevőszolgálatunkat, ahol szakképzett kollégáink készséggel állnak rendelkezésére. 

  https://capribelt.hu/media/uploads/ankerflexco-1623077679.png https://capribelt.hu/media/uploads/stomil-1623079224.png https://capribelt.hu/media/uploads/excelbelt-1623079244.png https://capribelt.hu/media/uploads/optibelt-1623079254.png https://capribelt.hu/media/uploads/temac-1623079265.png https://capribelt.hu/media/uploads/rubena-1623079278.png https://capribelt.hu/media/uploads/silicone-1623079291.png https://capribelt.hu/media/uploads/contitech-1623079303.png https://capribelt.hu/media/uploads/valmont-1623079317.png
  Termékek sikeresen kosárba helyezve!