Szolgáltatásaink  |  Kereskedelem

Kereskedelem

Gyártott és importált termékeink széles választékával állunk jelenlegi és jövőbeli partnereink rendelkezésére. Ékszíjak, gumilemezek teljes méretválasztéka raktárunkon megtalálható. Szombathelyi kirendeltségünk kiskereskedelmi üzletként működik, termékskálájába beletartoznak a gumiipari termékeken kívül fémipari termékek is.

Excel Belt

Kínában készülő ékszíj 1999 óta van jelen a magyarországi piacon. Cégünk 2000 óta forgalmazza ezt az alacsony árfekvésû, megbízható minőségű ékszíjat. Teljes méretskálát kínálunk az ipari és a keskeny járműipari, valamint a fogazott járműipari ékszíjakból. A sanghaji gyárral fenntartott közvetlen kapcsolatunk megkönnyíti a beszerzések lebonyolítását. A gyártó fő célja partnerei minél szélesebb körű kiszolgálása a felmerülő igényeknek megfelelõen.

Excel Belt honlapja
KÉRJE AJÁNLATUNKAT EXCEL BELT TERMÉKEKRE

Good Year

A Good Year gumiipari cég 1898-ban alakult az Egyesült Államokban, ahol hamar piacvezetõvé vált az abroncsgyártásban. A gyártási paletta szélesítése során több fajta gumiiapri termékkel együtt elkezdődött az ékszíj gyártás is. A cég Európában már az 1910-es években képviseletet nyitott (Wolverhampton, Nagy Britannia). Céljuk piacvezetővé válni az Euróai piacon is. Ezért további terjeszkedésük során Szlovéniában alakítottak vegyesvállalatot 1998-ban. Itt, Krajnban indították el európai ékszíjgyártásukat. Innen illetve észak-, és dél-amerikai gyárakból kerülnek az ékszíjak a központi raktárba, a Birmingham melletti Chasetownba (Nagy Britannia). A Good Year ékszíjak a lehető legjobb minőségűek, emellett magas színvonalú kiszolgálást biztosítanak ügyfeleik részére. Folyamatosan tartják a kapcsolatot vevőikkel, azok elégedettségét legfontosabb üzletpolitikájuknak tartják.

Good Year honlapja
KÉRJE AJÁNLATUNKAT GOOD YEAR TERMÉKEKRE

Anker Flexco

A Rosenfeld város Németország Baden-Würtenberg tartományában fekszik, egy olyan régióban, ahol nemzetközileg is ismert és elismert minőségi finommechanikai és gépipari termékeirõl. Itt alapította 1880-ban a céget Wilhelm Sülzle. 1999 óta a cég ezt a nevet viseli. Az iparban és a mezőgazdaságban használt átvitelekhez való kapcsok kereskedelmi forgalmazása legelőször e régióban történt. 1949 óta gyártanak ANKER kapcsokat és a szereléshez szükséges készülékeket és gépeket, és ezeket azóta világszerte forgalmazzák. 1960-ban az üzemet áttelepítették a városközpontból a város nyugati peremén húzódó ipari parkba. Azóta háromszor is növekedett a cég területe (1974, 1985, 1991). Ma a vállalatnak a termeléshez és raktározáshoz több mint 5000 m2 terület áll rendelkezésére. További 800m2 használatba vétele most van folyamatban. Minőség megbízhatóság és szervízhálózat biztosítja ma is a cég jó hírnevét.
Anker Flexco honlapja
KÉRJE AJÁNLATUNKAT ANKER FLEXCO TERMÉKEKRE

  • 1_STOMIL_BYDGOSZCZ_53
  • 2_ankerflexco
  • 3_excelbelt
  • 42_silicone-logo
  • 5_optibelt
  • 63_contitech-logo
  • 7_temac
  • 82_valmont
  • 9_rubena